CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
De ultieme quantum sprong in je persoonlijke ontwikkeling:
Stap in je IK (Innerlijke Kracht)
Dr. Roy Martina deelt zijn ‘pad’ naar Innerlijke Kracht in een 
uniek 2-daagse seminar vol inzichten, inspiratie en humor.
Eigenlijk is iedereen op zoek naar persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.
We willen allemaal gezond, gelukkig en succesvol zijn. Hoe komt het dan toch dat meer 99,2% van de mensen nooit het leven van hun dromen bereikt? Is er dan geen ‘heilige graal’ waar je uit kunt drinken die jou direct verlicht? Zodat dat je dan de hele wereld aankunt, ook in onzekere tijden?

De zoektocht naar jezelf en je doel hier op aarde is iets waar iedereen zich vroeg of laat mee bezighoudt. Jong of oud, maar ook in verschillende levensfasen.

In de afgelopen 40 jaar kwam Dr. Roy Martina als coach honderdduizenden mensen tegen die zichzelf de welbekende levensvragen stelden: Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat kan ik hier leren? Hoe kan ik meer uit mijn leven halen? Wat is mijn bijdrage aan deze wereld?

Echter, er is iets wat je moet weten. De meeste mensen zullen namelijk nooit met voldoening antwoord vinden op deze vragen om 1 SIMPELE REDEN. Een reden die zo voor de hand ligt, maar waar slechts weinigen echt iets mee doen. Ook al weten ze ervan.
Dr. Roy Martina gaat deze reden met je delen,
omdat het essentieel is voor het verloop van de rest van je leven.
Het bepaalt namelijk ALLES! Of je wel of niet actie zult ondernemen, of je wel of niet de ideale droombaan of relatie aantrekt, of je wel of niet de routine doorzet waarvan je weet dat deze jouw gezondheid ten goede laat komen, en nog veel meer.

Deze REDEN is wat ALLE (ja, lees alle) succesvolle mensen met elkaar gemeen hebben. Succesvol worden op alle vlakken in je leven komt je niet zomaar aanwaaien. Daar heb je volharding en moed voor nodig.

Deze REDEN is de oplossing waar Dr. Roy Martina mee start tijdens zijn coaching gesprekken. Want alleen als ‘DIT’ er is… kun je het onmogelijke mogelijk maken.

Geloof jij in Mind-over-Matter? Geloof jij dat we meer kunnen dan we denken? Geloof jij dat je met WILSKRACHT en HARTKRACHT jouw dromen kunt realiseren? Geloof je dat jij de BEST OF THE BEST kunt worden van jezelf? 

Dr. Roy Martina gelooft dat dit potentieel in iedereen aanwezig is. Je hoeft alleen de REDEN te ontdekken en hieraan te werken. De reden is de basis, zonder ‘het’ stroomt het simpelweg niet. En wellicht raad je het al, de REDEN waar we het over hebben, is:

HET ONTBREKEN VAN INNERLIJKE KRACHT.

Als jij jezelf (weer) kunt (her)verbinden met jouw eigen innerlijke kracht, dan kun je bergen verzetten. De verbinding met je eigen kracht maakt het mogelijk om met meer focus, energie en voldoening alles in je leven te bereiken wat je wilt. Punt.
Stel je eens voor Hoe je je zou voelen als je
(weer) ontdekt wat jouw innerlijke kracht is...
En dit is precies wat we gaan doen in de KICK-ASS SEMINAR!
De technieken, inzichten en oefeningen die we gaan behandelen en doen tijdens dit seminar, laten je niet alleen (weer) ervaren wat jouw innerlijke kracht is, maar leert je ook hoe je deze in moeilijke situaties weer met gemak kunt terughalen. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Je kunt moeilijke situaties niet voorkomen in je leven. Het gaat er niet om wat jou overkomt, maar HOE je ermee omgaat. Je leert in het seminar hoe je - doordat je in je kracht komt te staan - veel eenvoudiger lastige situaties aankunt en kunt oplossen.

Kick-Ass gaat dus over jouw Innerlijke Kracht, wat in yoga de “Warrior’ (Krijger) heet. De Krijger gaat over opkomen voor jezelf, jouw waarheid spreken, je grenzen aangeven, je op je gemak voelen bij confrontaties. Met uiteindelijk als belangrijke uitkomst 100% authentiek zijn in alles wat je doet en wie je bent.
Wil je weer ervaren, voelen en controle hebben over jouw INNERLIJKE KRACHT? (En dit is MEGA!)
Van Kickstart naar Kick-ass: een vervolg en een begin
Voor velen was het Kickstart Your Life Seminar een nieuw begin om oude patronen en gewoonten te doorzien en te doorbreken. De levensreis die we maken, gaat niet zozeer over het behalen van je doelen, maar over wie je wilt zijn op weg naar jouw droomleven of doelen. Dr. Roy Martina gaat je tijdens dit seminar de ‘brandstof’ geven om jouw levensreis goed te ondergaan.

Dr. Roy Martina over het Kick-Ass Seminar: 
“De intentie van het Kick-Ass Seminar is om in één weekeinde technieken te leren en integratie-sessies te doen, zodat jij leert hoe jij volledig in je kracht kunt staan en blijven! Gemakkelijk voor jezelf durven opkomen en je plek innemen in deze wereld door duidelijk je grenzen aan te geven! Je zult beter kunnen omgaan met kritiek en afwijzing! Je durft te gaan voor je hoogste doelen, ook al zegt je hoofd of omgeving ‘niet doen’. ”
Walk Your Talk

Dr. Roy Martina heeft zelf zowel hoogte- als dieptepunten in zijn leven gekend waarvan hij heel veel heeft geleerd.
Hij is wereldkampioen in martial arts (karate & kickboksen) en heeft aan meer dan 300 kampioenschappen deelgenomen waarvan alles (op 1 kampioenschap na) gewonnen.
Hij heeft meer dan 80 boeken geschreven en zijn boek Emotioneel Evenwicht werd zelfs een wereldwijde bestseller, niet alleen in Europa, maar ook in China, Rusland en zelfs de Verenigde Staten! 

Een leven van dienstbaarheid en kennis verspreiden

In de afgelopen 30 jaar mocht hij meer dan 500.000+ mensen over de hele wereld trainen, inspireren en coachen en velen van hen hebben nog steeds elke dag enorme baat bij de N.E.I. of OMEGA opleiding die ze hebben gevolgd bij Dr. Roy Martina. Ook heeft hij diverse atleten gecoacht naar nationale of wereld kampioenschappen in verschillende takken van sport.  
Roy heeft o.a. gewerkt met…
Het zal dan ook voor velen niet vreemd zijn dat zelfs Hollywood beroemdheden, waaronder muzikant Carlos Santana, al 30 jaar lang aangeven dat Dr. Roy Martina’s methodes nog steeds één van de meest effectieve therapieën zijn die ze hebben ervaren. Ook heeft hij gewerkt met grootheden zoals Deepak Chopra, Bruce Lipton, Debbie Ford, Cheryll Carter-Scott, Jasmuheen, Peggy Dylan, Eric Pearl, Albert Ignatenko en met vele anderen.

De doorbraak met duizenden patiënten en deelnemers

Door met duizenden patiënten en deelnemers te werken ontdekte hij o.a. de 5 oorzaken waarom we steeds in dezelfde patronen blijven hangen. Hij leerde hoe we door middel van speciale technieken in 4 stappen moeiteloos kunnen communiceren met ons onderbewuste.

En hoe we vervolgens ons onderbewuste kunnen reprogrammeren met nieuwe krachtige overtuigingen en hoe we de sabotage patronen die we in onze jeugd hebben ontwikkeld kunnen neutraliseren. En hoe we onszelf op het diepste niveau, met veel zelfliefde, kunnen (her)programmeren voor succes, gezondheid, genot en geluk. Deze kennis wil Dr. Roy Martina tijdens dit seminar met jou delen.
Kickstart Ben je erbij
Dr. Roy Martina gaat ALLE geheimen van Innerlijke Kracht met je te delen.
Hij raakte geheel enthousiast bij de gedachte wat het zou betekenen om na het KickStart Your Life Seminar de mogelijkheid te creëren voor eenieder om (nog) meer innerlijke kracht te ervaren. Het maakt niet uit of je bij het KickStart Your Life Seminar aanwezig was of niet, IEDEREEN kan aan het Kick-Ass Seminar deelnemen.

Neem daarom gerust je kinderen mee!
Het belangrijkste wat je jouw kinderen kunt meegeven, is een positief zelfbeeld en innerlijke kracht. En daarom willen we alle ouders ook uitnodigen om met je kinderen naar dit unieke seminar te komen. Bij het KickStart Your Life Seminar waren er ook een paar kinderen van 8 en 12 jaar bij die een enorme positieve transformatie hebben ondergaan. Bij de Kick-Ass verwachten we nog meer kinderen!

Een ding weten we zeker: 
Het Kick-Ass Seminar zal uitverkocht raken!
Wist je dat honderden mensen niet konden meedoen met het KickStart Your Life Seminar? Er was zelfs een wachtlijst en mensen probeerden tot het laatste moment op Social media aan kaartjes te komen. Ook nu kunnen er ‘slechts’ 650 mensen in de zaal. Het lijkt veel, maar Roy’s seminars worden altijd zo goed ontvangen dat deze snel zijn uitverkocht.

VIP avond “Remote Influencing”
(Beïnvloeden op Afstand)
EXTRA VIP AVOND: Speciaal voor iedereen die zichzelf nog verder wilt ontwikkelen.
Naast het hebben van Innerlijke Kracht is op afstand kunnen beïnvloeden van bepaalde ‘uitkomsten’ een geheim dat alleen door een enkeling in deze wereld toegepast wordt. Dit is heel glad ijs, maar door de karmische wetten te kennen, kun je zonder problemen gebruikmaken van ‘Remote Influencing’ en hierdoor een ecologische win-win creëren voor jezelf en voor de ander. Dit kan van belang zijn om een order ‘binnen te halen’, een betere prijs te krijgen, sneller tot een contract te komen, een ander te beïnvloeden om anders naar je te kijken en eventueel hun vooroordelen over jou weg te halen.

Het gaat je ook helpen om een ander te helpen betere keuzes te maken (bijv. je kinderen). We gaan het op de VIP avond hebben over de connectie tussen Remote Influencing, Remote Healing (op Afstand Genezen), Remote Viewing (op Afstand Zien wat er elders gebeurt), Remote Traveling (Astraal Reizen en Interdimensionaal Astraal Reizen). Het belooft een interessante en leerzame avond te worden. Ook al heb je nog nooit van deze zaken gehoord, zorg dat je erbij bent.

Innerlijke Kracht = I.K. = Ego Management
Innerlijke Kracht is dezelfde kracht die nodig is om kanker te overwinnen, af te slanken, te stoppen met roken of andere doelen te halen. En het is Innerlijke Kracht waar Dr. Roy Martina een specialist in is. Naast de karate kampioenschappen heeft hij ook duizenden anderen geholpen om meer in hun eigen kracht te komen staan!

Innerlijke Kracht is jouw ego onder management, zodat jij angsten kunt overwinnen die je kleiner doen lijken dan je werkelijk bent. Het is jouw ego dat je gevangen houdt in de cirkel gedachten zoals: “Wie ben ik nu? Ik ben niet zo belangrijk! Ik denk niet dat ik krachtig genoeg ben! Ik ben niet sterk genoeg! Ik weet niet genoeg, ik ben niet goed genoeg, ik ben niet aantrekkelijk genoeg, enz., enz.”

Neem daarom vandaag het besluit om geen slachtoffer meer te zijn van je gedachten, maar te leren jouw gedachten te managen zodat jij jezelf volledig kunt ‘ontwaken’!

Het pad naar Innerlijke Kracht, is het ENIGE pad wat er werkelijk toe doet.

Het Kick-Ass Seminar is één van de meest diep-inwerkende seminars die je zult meemaken. Wat we inmiddels door ervaring weten is dat voor het innerlijke transformatie proces nazorg nodig is om ook na het seminar alles op zijn plek te laten vallen. En daarom bieden wij je in de vorm van een speciale Facebook groep voor en na het seminar de ondersteuning aan die jij nodig hebt om echt alles toe te passen wat je gaat leren. Het is goed te weten dat er hulp is als je vragen hebt of als je een extra ‘kick ass’ kunt gebruiken. De Kick-Ass Community staat voor je klaar!

Mijn 200% garantie en belofte aan jou!
Ik, Roy Martina, beloof je dat dit seminar een enorme impact op je leven gaat hebben en dat jij je opmerkelijk positief zult voelen na dit seminar. Je zult jouw Innerlijke Kracht (weer) ervaren of zelfs verdubbelen, zodat je nog meer kunt gaan genieten van je leven. Dat zijn mijn beloften als jij je houdt aan de technieken en inzichten die ik je ga aanreiken. EN als je deze minstens 3 maanden consequent toepast. De oefeningen kosten je slechts 10 minuten per dag.

Als jij er dan absoluut zeker van bent dat er niets is veranderd, krijg jij 200% van je investering terug. Ik geef je dit terug aan waarde als tegoedbon die te besteden is aan onze toekomstige seminars of online programma’s! Dus zoveel vertrouwen heb ik dat jouw leven ingrijpend zal veranderen, net zoals het KickStart Your Life Seminar dat al heeft gedaan bij honderden deelnemers. Ik weet zeker dat er geen enkele coach of trainer deze garantie durft te geven op hun werk!
Wat is jouw investering? (De gift van Roy’s moeder)
Een van de opmerkingen van de KickStart Your Life Seminar deelnemers was dat de investering niet in verhouding stond met wat men ervoor terugkreeg in waarde. Velen hadden met liefde er drie keer meer voor betaald nu ze wisten wat ze kregen.

De reden dat het zo laagdrempelig is, is dat Dr. Roy Martina een belofte heeft gemaakt aan zijn moeder, die in oktober 2017 overleed. Deze belofte was dat hij een aantal betaalbare seminars zou geven met heel veel waarde waardoor meer mensen de kans zouden krijgen om hun leven positief te veranderen.
Doe je mee? Je kan nu twee keuzes maken:
Schrijf jezelf echter wel zo snel mogelijk in, want de plekken
zijn beperkt en Dr. Roy Martina’s seminars zijn meestal snel uitverkocht
General ticket (met vroege vogel prijs)
149
Normale prijs € 175,-
vanaf 25 mei 2018
 • 1 x Toegangsticket
 • Een etherische olie om je Innerlijke Kracht te vergroten
  ter waarde € 19.95
 • Minimaal 3 integratie audio’s (brain-trainingen om het effect 10x te vergroten) van het seminar. Deze zijn online te downloaden.
 • Seminar flowcharts
 • Uitgebreid Seminar manual
 • Toegang tot onze unieke online learning portal
  (Speciale Membership Gedeelte met extra video's en opdrachten)
 • Toegang Kick-Ass Facebook groep + 2 Facebook lives waar je persoonlijk vragen kan stellen aan Dr. Roy Martina MD.
 • Speciaal magneet-anker om je
  Innerlijke Kracht te versterken
Aantal Tickets Beschikbaar
Wil je liever in 2 termijnen betalen? Klik dan hier
VIP ticket
249
Normale prijs VIP € 295,-
vanaf 25 mei 2018 
 • 1 x Toegangsticket
 • Een etherische olie om je Innerlijke Kracht te vergroten 
  ter waarde € 19.95
 • Minimaal 3 integratie audio’s (brain-trainingen om het effect 10x te vergroten) van het seminar. Deze zijn online te downloaden.
 • Seminar flowcharts
 • Uitgebreid Seminar manual
 • Toegang tot onze unieke online learning portal
  (Speciale Membership Gedeelte met extra video's en opdrachten)
 • Toegang Kick-Ass Facebook groep + 2 Facebook lives waar je persoonlijk vragen kan stellen aan Dr. Roy Martina.
 • Speciale magneet-anker om je
  Innerlijke Kracht te versterken
 • Een extra avond met Dr. Roy Martina waar hij je gaat inwijden in de geheime technieken die in handen van verkeerde personen desastreuze effecten kunnen hebben.
  Je gaat ontdekken en leren hoe jij jezelf kunt beschermen tegen negatieve energie.
 • Je krijgt verder een extra speciaal anker mee, die jou eraan herinnert dat jij een ‘Kick Ass’ bent! 
 • Voorrang bij het uitzoeken van je plaats (je mag als eerste naar binnen).
 • Plus als je het nog niet hebt: toegang tot het Online Kickstart Your Life Programma (twv €195,00)
Aantal Tickets Beschikbaar
Wil je liever in 2 termijnen betalen? Klik dan hier
Stel jezelf nu eens de vraag:
Kan ik het mezelf veroorloven om niet mee te doen met dit seminar?

Nee, wij vinden van niet. Ook al ervaar je nu Innerlijke Kracht, ook al ben je er bewust mee bezig. Als jij net als vele anderen een leerling bent van het leven, dan ben je het aan jezelf verplicht om aanwezig te zijn bij dit seminar.

Je leert en ontdekt wat 40 jaar ervaring in het coachen, begeleiden en trainen van honderdduizenden mensen verduidelijkt wat de essentie is van werkelijk in je kracht te blijven staan. Maak dus vandaag je keuze, de keuze voor jezelf, jouw IK, namelijk jouw Innerlijke Kracht.

Trainer: Dr. Roy Martina | Taal: Nederlands


NEEM GERUST JE FAMILIE, VRIENDEN EN GELIEFDEN MEE
Neem je partner, vrienden en geliefden mee om samen te groeien en de spirit van succes te delen. Voor deze prijs is er geen excuus meer om niet iedereen in je omgeving mee te nemen.
Als je kinderen hebt ouder dan 12 jaar, neem ze mee! Dit zal het beste geschenk zijn dat je hen ooit hebt gegeven: Innerlijke Kracht! 
Locatie: NH Hotel Eindhoven Koningshof (Veldhoven)

NH Koningshof heeft een speciale aanbieding voor verblijf en/of lunch/diner samengesteld. Klik hier voor de mogelijkheden. 

Wacht niet te lang met boeken! De inschrijving voor de Koningshof aanbieding sluit een week voor het seminar. De vorige keer waren vele deelnemers te laat met aanmelden. 

Een VIP ticket geeft toegang tot het VIP programma op zaterdagavond, op front row seating en de VIP deelnemers ontvangen de week na het seminar de door Dr. Roy Martina ontwikkelde brain-training voor succes.

Reis, verblijf, eten en drinken zijn NIET bij de prijs inbegrepen. Klik hier voor de speciale aanbieding voor verblijf.
Seminar Programma:

Zaterdag 2 juni

08.30 – 10.00 registratie
10.00 – 13.00 seminar
13.00 – 14.30 lunch break
14.30 – 18.30 seminar
18.30 – 20.00 diner break
20.00 – 22.30 VIP programma

Zondag 3 juni

09.30 – 13.00 seminar
13.00 – 14.30 lunch break
14.30 – 16.30 seminar
Locatie: NH Hotel Eindhoven Koningshof (Veldhoven)
Meest gestelde vragen over het Kick-Ass Seminar:
Wie kunnen er aan dit event deelnemen?
Speciaal voor iedereen die in 2018 een kwantumsprong in haar/zijn leven wil maken. Neem gerust je partner, vrienden en geliefden mee om samen te groeien en de spirit van succes te delen.
Vanaf welke leeftijd kan ik mijn kinderen meenemen?
Vanuit vorige seminars is gebleken dat het de meeste impact heeft voor kinderen vanaf 12 jaar, maar in ons laatste seminar hadden wij een kind van 8 jaar die prima meeging.
Is het event inclusief eten en drinken?
Reis, verblijf, eten en drinken zijn niet bij de prijs inbegrepen. Klik hier voor de speciale aanbieding van Koningshof voor verblijf.
Wat is de locatie van het event en kan ik daar blijven overnachten?
Locatie: NH Hotel Eindhoven Koningshof (Veldhoven)
Locht 117, 5504 RM Veldhoven (Klik hier voor route)
Ontvang ik een manual of naslag werk tijdens of na het event?
Ja, om het geleerde goed te kunnen toe passen in de praktijk ontvangt je ook nog een manual, zodat je een naslagwerk hebt om thuis mee aan de slag te gaan.
Waar kan ik terecht met andere vragen?
Heb je nog andere vragen? Mail deze dan naar support@roymartina.com.
© 2018 All rights reserved | Christallin BV, Emancipatie Boulevard 31, New Haven E Zone, Willemstad, Curacao, Netherlands Antilles | Empowered by Marketing Revolution BV