Een unieke 2-daagse seminar met Dr. Roy Martina en Winston Scholsberg
LAAT JE STEM HOREN!
door authentieke expressies via je stem bereik je dromen en doelstellingen sneller dan ooit tevoren.
'Onze programmering laat ons als een schaap gedragen, terwijl we met leeuwen potentieel geboren worden'
Spreekangst
Spreekangst is een van de meest voorkomende angsten die de mensheid heeft. Maar het gaat echter verder. De meeste mensen zijn niet authentiek in hun communicatie en maken zichzelf veel kleiner dan dat ze daadwerkelijk zelf zijn. Ze laten zich makkelijk intimideren en durven niet werkelijk te zeggen wat ze te zeggen hebben.

Authenticiteit
Durven te zijn wie je werkelijk bent en te zeggen wat je echt te zeggen hebt zonder schroom en zonder bang te zijn te worden afgewezen of niet aardig gevonden te worden is een brug die velen nooit zullen oversteken. We zijn geprogrammeerd om onszelf kleiner voor te doen dan we werkelijk zijn.

We zijn opgegroeid met onzin zinnen zoals: “Goede wijn behoeft geen krans!” “Doe normaal dan ben je gek genoeg!” “Als je je kop boven het maaiveld uitsteekt wordt erop gehakt!” Onze programmering om ons als een schaap te gedragen, terwijl we geboren worden met een leeuwen potentieel, is de normale gang van zaken in vele culturen. 

Leer de 9 meest effectieve strategieën voor een perfecte Elevator
Pitch zodat je met authentieke storytelling jouw stem laat horen. 
En je kunt dit gaan toepassen in elk gewenste situatie, business of persoonlijk
Door onze hypocriete programmering ‘Doe aardig zodat anderen je aardig vinden’, zullen we nooit weten wat men echt van ons denkt. Dit komt omdat we een valse persoonlijkheid laten zien i.p.v. onze authenticiteit. We durven de confrontatie niet aan en laten de brutalen, die wel durven te gaan voor wat ze willen, voorgaan. Is dat wat je met de rest van je leven wilt?

Is zichtbaarheid je grote angst?
Deze workshop gaat niet over spreken in het openbaar, het gaat om je authenticiteit expressie te geven via je stem, je lichaamstaal en attitude. Dat betekent dat het je koud laat of je voor een groep staat of dat je op een video je moet presenteren of je moet voorstellen aan een ander of in een groep. Zichtbaarheid houdt vele therapeuten, coaches en ondernemers tegen om werkelijk te stralen en zichzelf te verkopen!

Elevator Pitch is dead….this is what you have to do instead
Leer de 9 meest effectieve strategieën voor een perfecte Elevator Pitch waardoor je aan meer klanten meer kunt verkopen met authentieke storytelling. Laat je meenemen in de wereld van het verhalen vertellen en ervaar hoe makkelijk het is om jouw verhaal kort, krachtig en met overtuiging te kunnen brengen.

Maak een impact: Jij bent hiervoor geboren!
 Maak met ons samen een aantal Kwantumsprongen
en leer jezelf presenteren vanuit Innerlijke Kracht
Hoe jij het ook wendt of keert, jij bent het product, jij moet in je kracht staan, jij moet jezelf kunnen verkopen, voorstellen, presenteren zonder schroom. Jij moet weten hoe jij een kans grijpt als het zich voordoet en binnen een paar seconden een impact creëert dat de ander niet alleen jou vergeet maar ook niet jouw naam vergeet!

Hoe jij dat doet dat zult je leren van twee Topsprekers van Nederland. Zij geven je een kans om een eerste impressie te maken die impact heeft. Zodat anderen jou en jouw naam nooit meer zullen vergeten.

Wat bereik je in deze 2 unieke dagen met Dr. Roy Martina & Winston Scholsberg?
 •  Kwantumsprongen in jouw authenticiteit
 •  Jezelf presenteren vanuit Innerlijke kracht
 •  Zonder schroom zichtbaar durven te zijn
 •  Overwinnen van spreekangst
 •  Technieken om elke intimiderende situatie aan te kunnen
 •  Met gemak durven te vertellen wie je bent en waar je voor staat
Speciale Masterclass voor ondernemers
RoyKov Effect 2.0
Op vrijdagavond 21 september 2018 - van 20.00 tot 22.30 uur
Succes heeft geen copyrights: Roykov-effect 2.0
Een Russische psycholoog Raikov heeft wetenschappelijk aangetoond dat je de beste vaardigheden en skills van een andere persoon kunt ‘downloaden’ in je neuronale systeem en direct daar profijt van kan hebben!

Benefits
Stel je voor dat je de schrijverskunsten van een bekende auteur kon overnemen en daardoor een veel betere schrijver worden? Sinds ik dat heb gedaan van de bekende Dr. Deepak Chopra heb ik 86 boeken geschreven! Terwijl ik niet kon schrijven, nog wilde schrijven totdat ik bedacht dat het wel goed zou zijn om informatie te verspreiden en bingo! Meer dan 2 miljoen boeken verkocht wereldwijd.Op mijn 18e heb ik de vechters talenten van een van de beste en snelste leraar die wereldberoemd was door zijn films. Ik heb nu 3 wereldrecords waarvan 2 gelijk aan Bruce Lee.

Richard Branson, Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates, Warren Buffet
Van wie van deze wereld talenten zou je wat kwaliteiten van willen overnemen en het in korte tijd je eigen maken? Welke voordelen zou dat voor jou en als je ondernemer bent voor je business hebben?

Op de VIP avond
Gaat Roy je laten zien hoe simpel het is om jouw talenten en vaardigheden te versnellen, hij zal je voorbeelden geven uit zijn eigen leven en verklaart waarom hij zo succesvol is en het onmogelijke schijnt te bereiken. Na een korte uitleg gaat Roy jou leren hoe je te verbinden met je rolmodellen en hoe dan die eigenschappen down te loaden die jou sterker maken.
Vervolgens krijg je een paar technieken mee waarmee je het integratie proces kunt versnellen.

Paar voorbeelden uit mijn eigen leven:
Alchemie (maken van natuurgeneesmiddelen) van een sjamaan gedownload
Stand up: De vaardigheden van stand up comedians waardoor ik heel veel humor kan creëren in een zaal. Spreekvaardigheden van de beste sprekers die ik ken: Les Brown en Tony Robbins. Waardoor ik wereldwijd een key note speaker ben en verschillende awards heb gewonnen w.o. NIMA: de beste public speaker.

De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Speciale VIP avond voor ondernemers
Six Human Needs
Op zaterdagavond 22 september 2018 - van 20.00 tot 22.30 uur
EXTRA VIP AVOND: Speciaal voor iedereen die zichzelf nog verder wilt ontwikkelen.
Op de VIP avond gaat Roy je laten zien hoe simpel het is om jouw talenten en vaardigheden te versnellen, hij zal je voorbeelden geven uit zijn eigen leven en verklaart waarom hij zo succesvol is en het onmogelijke schijnt te bereiken. Na een korte uitleg gaat Roy jou leren hoe je te verbinden met je rolmodellen en hoe dan die eigenschappen down te loaden die jou sterker maken.
Vervolgens krijg je een paar technieken mee waarmee je het integratie proces kunt versnellen.
Dr. Roy Martina, holistisch arts, business coach, auteur en wereldkampioen vechtkunsten
Roy heeft duizenden spreekbeurten gegeven w.o. voor groepen tot 3000 man en is uitgeroepen tot beste spreker van NIMA en andere organisaties. Hij heeft vele trainers opgeleid om betere communicatoren te worden. 

Hij had vroeger zelf enorme spreekangst maar door gebruik van speciale trainingen en eigen technieken is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde sprekers van Europa. Zijn gave is dat hij voor elk publiek kan spreken. Van leken, therapeuten, universiteiten, Speakers Academy, bedrijven, spirituele adepten tot en met TV-presentator voor 2 TV-programma’s van FOX. Zijn 86e boek heet Experttips Voor Onstopbaar Succes.

Hij is wereldkampioen in martial arts (karate & kickboksen) en heeft aan meer dan 300 kampioenschappen deelgenomen waarvan alles (op 1 kampioenschap na) gewonnen. Zijn boek Emotioneel Evenwicht werd zelfs een wereldwijde bestseller, niet alleen in Europa, maar ook in China, Rusland en zelfs de Verenigde Staten! 

In de afgelopen 30 jaar mocht hij meer dan 500.000+ mensen over de hele wereld trainen, inspireren en coachen en velen van hen hebben nog steeds elke dag enorme baat bij de N.E.I. of OMEGA opleiding die ze hebben gevolgd bij Dr. Roy Martina. Ook heeft hij diverse atleten gecoacht naar nationale of wereld kampioenschappen in verschillende takken van sport.  
Winston Scholsberg, public speaking architect
Vanaf zijn derde jaar is hij al aan het entertainen. Daar ontdekte hij door goed te kunnen dansen dat mensen bereid waren om er geld voor te betalen. Dat stimuleerde om nog meer te willen dansen, te trommelen en te entertainen. De laatste 25 jaar werd Winston dan ook vooral bekend in Nederland als presentator, acteur en verhalenverteller. Met meer dan 9000 voorstellingen en zijn ervaring om zijn publiek in vervoering te krijgen door zijn passie, is Winston de ideale trainer om professionals te begeleiden bij het optimaliseren van hun communicatieve vaardigheden. Naast de communicatie- en presentatietrainingen die hij verzorgt, is hij tevens actief als coach persoonlijke ontwikkeling. Winston is ook auteur van het boek 50 Experttips voor Wervend Spreken.

Winston Scholsberg is de Public Speaking Architect die de WES methode heeft ontwikkeld en getest met zichtbare resultaten. Met de 7 stappen van beproefde WES methode leer je om je maximaal goed voor te bereiden op het geven van jouw presentatie. Met dit programma leer je in 7 praktische stappen hoe jij de juiste verbinding maakt met jezelf, met jouw verhaal en tenslotte met jouw publiek.

Laat jij je authentieke stem horen?
Voor wie?
Voor iedereen met grote ambities, zowel zakelijk, financieel als privé.
Iedereen die authentieker wilt zijn en hun waarheid wilt durven uitspreken zonder schroom.
Iedereen die klaar is om een sprong te maken in hun persoonlijke ontwikkeling.
Voor eenieder die ondernemer, coach, therapeut of trainer is.
 • Vanuit je eigen authentieke kracht te spreken 
 •  Je durven presenteren voor groepen
 •  Vanuit je eigen ‘IK’ te manifesteren
 •  Beter je grenzen aangeven
 •  Zichtbaarder durven zijn
 •  Beter je producten kunnen aanprijzen.
Let op, dit is geen public speaking training. Hoewel je de handvatten krijgt om je beter te presenteren is dit geen volledige training hoe je een workshop of lezing moet geven. Deze training is de eerste stap om met kracht jezelf te durven uiten en te laten zien.
Doe je mee? Je kan nu 3 keuzes maken:
Schrijf jezelf echter wel zo snel mogelijk in, want de plekken
zijn beperkt en Dr. Roy Martina’s seminars zijn meestal snel uitverkocht
General ticket
99
Normale prijs GENERAL € 150,-
vanaf 1 september 2018
 • 1 x Toegangsticket voor het 2-daagse Kick-Out Seminar
 • Seminar flowcharts
 • Uitgebreid Seminar manual
 • Toegang tot onze  online learning portal
  (Speciale Membership Gedeelte met extra video's en opdrachten)
 • Toegang Kick-Ass Facebook groep + 2 Facebook lives waar je persoonlijk vragen kan stellen aan Dr. Roy Martina MD.
VIP ticket
199
Normale prijs VIP € 300,-
vanaf 1 september 2018 
 • 1 x Toegangsticket voor het 2-daagse Kick-Out Seminar
 • Seminar flowcharts
 • Uitgebreid Seminar manual
 • Toegang tot onze online learning portal
  (Speciale Membership Gedeelte met extra video's en opdrachten)
 • Toegang Kick-Ass Facebook groep + 2 Facebook lives waar je persoonlijk vragen kan stellen aan Dr. Roy Martina.
 • Een extra VIP avond met Dr. Roy Martina waar hij je gaat inwijden in de geheime technieken die in handen van verkeerde personen desastreuze effecten kunnen hebben. 
 • Je gaat ontdekken en leren hoe jij jezelf kunt beschermen tegen negatieve energie. 
 • Voorrang bij het uitzoeken van je plaats (je mag als eerste naar binnen).
PREMIUM ticket
349
Normale prijs PREMIUM € 500,-
vanaf 1 september 2018 
 • 1 x Toegangsticket voor het 2-daagse Kick-Out Seminar
 • Seminar flowcharts
 • Uitgebreid Seminar manual
 • Toegang tot onze online learning portal
  (Speciale Membership Gedeelte met extra video's en opdrachten)
 • Toegang Kick-Ass Facebook groep + 2 Facebook lives waar je persoonlijk vragen kan stellen aan Dr. Roy Martina.
 • Een extra avond met Dr. Roy Martina waar hij je gaat inwijden in de geheime technieken die in handen van verkeerde personen desastreuze effecten kunnen hebben. 
 • Je gaat ontdekken en leren hoe jij jezelf kunt beschermen tegen negatieve energie. 
 • Voorrang bij het uitzoeken van je plaats (je mag als eerste naar binnen).
Stel jezelf nu eens de vraag:

Kan ik het mezelf veroorloven om niet mee te doen met dit unieke 2-daagse seminar?

Nee, wij vinden van niet. Als jij net als vele anderen een leerling bent van het leven, dan ben je het aan jezelf verplicht om aanwezig te zijn bij dit seminar. Iedereen heeft geleerd om te praten, maar authentiek spreken is iets heel anders. Dit leer je niet van je ouders of in de schoolbanken. Hoe jij het ook wendt of keert, jij bent het product, jij moet in je kracht staan, jij moet jezelf kunnen verkopen, voorstellen, presenteren zonder schroom.

Je leert van de twee Topsprekers van Nederland hoe jij een waanzinnige impact kan creëren tijdens een eerste impressie naar anderen toe. Zodat zij jouw naam nooit meer zullen vergeten. 

Trainers: Dr. Roy Martina  en Winston Scholsberg | Taal: Nederlands
Locatie: NH Hotel Eindhoven Koningshof (Veldhoven)

NH Koningshof heeft een speciale aanbieding voor verblijf en/of lunch/diner samengesteld. Klik hier voor de mogelijkheden. 

Wacht niet te lang met boeken! De inschrijving voor de Koningshof aanbieding sluit een week voor het seminar. De vorige keer waren vele deelnemers te laat met aanmelden. 

Een VIP ticket geeft toegang tot het VIP programma op zaterdagavond, op front row seating en de VIP deelnemers ontvangen de week na het seminar de door Dr. Roy Martina ontwikkelde brain-training voor succes.

Reis, verblijf, eten en drinken zijn NIET bij de prijs inbegrepen. Klik hier voor de speciale aanbieding voor verblijf.
Seminar Programma:

 Vrijdag 21 september 2018

08.30 – 10.00 registratie
10.00 – 13.00 seminar
13.00 – 14.30 lunch break
14.30 – 18.30 seminar
18.30 – 20.00 diner break
20.00 – 22.30 VIP programma

Zaterdag 22 september 2018

08.30 – 10.00 registratie
10.00 – 13.00 seminar
13.00 – 14.30 lunch break
14.30 – 18.30 seminar
18.30 – 20.00 diner break
20.00 – 22.30 VIP programma
Locatie: NH Hotel Eindhoven Koningshof (Veldhoven)
Ga jij jouw authentieke stem laten horen?
Meld je dan NU aan voor het KICK OUT seminar van het jaar!
© 2018 All rights reserved | Christallin BV, Emancipatie Boulevard 31, New Haven E Zone, Willemstad, Curacao, Netherlands Antilles