Een unieke interactieve 2-daagse seminar met Dr. Roy Martina en Winston Scholsberg
Ontdek hoe jij gemakkelijk zonder schroom of angst, vanuit kracht
en authenticiteit, de wereld gaat inspireren met jouw unieke boodschap!
Tijdens dit unieke 2-daagse seminar gaan we samen jouw NR 1# ANGST overwinnen en zul je gemakkelijk anderen kunnen inspireren met jouw boodschap!
Spreekangst is verleden tijd
Spreekangst is een van de meest voorkomende angsten die de mensheid heeft. Maar het gaat echter verder. De meeste mensen zijn niet authentiek in hun communicatie en maken zichzelf veel kleiner dan dat ze daadwerkelijk zelf zijn. Ze laten zich makkelijk intimideren en durven niet werkelijk te zeggen wat ze te zeggen hebben.

Authenticiteit is de nieuwe standaard
Durven te zijn wie je werkelijk bent en te zeggen wat je echt te zeggen hebt zonder schroom en zonder bang te zijn te worden afgewezen of niet aardig gevonden te worden is een brug die velen nooit zullen oversteken. We zijn geprogrammeerd om onszelf kleiner voor te doen dan we werkelijk zijn.

We zijn opgegroeid met onzin zinnen zoals: “Goede wijn behoeft geen krans!” “Doe normaal dan ben je gek genoeg!” “Als je je kop boven het maaiveld uitsteekt wordt erop gehakt!” Onze programmering om ons als een schaap te gedragen, terwijl we geboren worden met een leeuwen potentieel, is de normale gang van zaken in vele culturen. 

Leer 9 Simpele strategieën voor een perfecte Elevator
Pitch zodat je met authentieke storytelling jouw stem laat horen. 
En je kunt dit gaan toepassen in elk gewenste situatie, business of persoonlijk
'Onze programmering laat ons als een schaap gedragen, terwijl we met leeuwen potentieel geboren worden'
Door onze hypocriete programmering ‘Doe aardig zodat anderen je aardig vinden’, zullen we nooit weten wat men echt van ons denkt. Dit komt omdat we een valse persoonlijkheid laten zien i.p.v. onze authenticiteit. We durven de confrontatie niet aan en laten de brutalen, die wel durven te gaan voor wat ze willen, voorgaan. Is dat wat je met de rest van je leven wilt?

Is zichtbaarheid je grote angst of frustratie?
Deze workshop gaat niet over spreken in het openbaar, het gaat om je authenticiteit expressie te geven via je stem, je lichaamstaal en attitude. Dat betekent dat het je koud laat of je voor een groep staat of dat je op een video je moet presenteren of je moet voorstellen aan een ander of in een groep. Zichtbaarheid houdt vele therapeuten, coaches en ondernemers tegen om werkelijk te stralen en zichzelf te verkopen!

"The Elevator Pitch is dead….this is what you have to do instead"
Leer de 9 meest effectieve strategieën voor een perfecte Elevator Pitch waardoor je aan meer klanten meer kunt verkopen met authentieke storytelling. Laat je meenemen in de wereld van het verhalen vertellen en ervaar hoe makkelijk het is om jouw verhaal kort, krachtig en met overtuiging te kunnen brengen.

Maak met ons samen een aantal Kwantumsprongen 
en leer jezelf presenteren vanuit Innerlijke Kracht
 Maak Een Impact met jouw authentieke stem: Jij Bent Hiervoor Geboren!
Hoe jij het ook wendt of keert, jij bent het product, jij moet in je kracht staan, jij moet jezelf kunnen verkopen, voorstellen, presenteren zonder schroom. Jij moet weten hoe jij een kans grijpt als het zich voordoet en binnen een paar seconden een impact creëert dat de ander niet alleen jou vergeet maar ook niet jouw naam vergeet!

Hoe jij dat doet dat zult je leren van twee Topsprekers van Nederland. Zij geven je een kans om een eerste impressie te maken die impact heeft. Zodat anderen jou en jouw naam nooit meer zullen vergeten.

Wat bereik je in deze 2 unieke dagen met Dr. Roy Martina & Winston Scholsberg?
 •  Kwantumsprongen in jouw authenticiteit
 •  Jezelf presenteren vanuit Innerlijke kracht
 •  Zonder schroom zichtbaar durven te zijn
 •  Overwinnen van spreekangst
 •  Technieken om elke intimiderende situatie aan te kunnen
 •  Met gemak durven te vertellen wie je bent en waar je voor staat
Speciale Masterclass voor VIP & PREMIUM TICKETS
RoyKov Effect 2.0
Op zaterdagavond 18 november 2018 - van 20.00 tot 22.30 uur
Succes heeft geen copyrights: Roykov-effect 2.0
Een Russische psycholoog Raikov heeft wetenschappelijk aangetoond dat je de beste vaardigheden en skills van een andere persoon kunt ‘downloaden’ in je neuronale systeem en direct daar profijt van kan hebben!

Benefits
Stel je voor dat je de schrijverskunsten van een bekende auteur kon overnemen en daardoor een veel betere schrijver worden? Sinds ik dat heb gedaan van de bekende Dr. Deepak Chopra heb ik 86 boeken geschreven! Terwijl ik niet kon schrijven, nog wilde schrijven totdat ik bedacht dat het wel goed zou zijn om informatie te verspreiden en bingo! Meer dan 2 miljoen boeken verkocht wereldwijd.Op mijn 18e heb ik de vechters talenten van een van de beste en snelste leraar die wereldberoemd was door zijn films. Ik heb nu 3 wereldrecords waarvan 2 gelijk aan Bruce Lee.

Richard Branson, Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates, Warren Buffet
Van wie van deze wereld talenten zou je wat kwaliteiten van willen overnemen en het in korte tijd je eigen maken? Welke voordelen zou dat voor jou en als je ondernemer bent voor je business hebben?

Op de VIP avond
Gaat Roy je laten zien hoe simpel het is om jouw talenten en vaardigheden te versnellen, hij zal je voorbeelden geven uit zijn eigen leven en verklaart waarom hij zo succesvol is en het onmogelijke schijnt te bereiken. Na een korte uitleg gaat Roy jou leren hoe je te verbinden met je rolmodellen en hoe dan die eigenschappen down te loaden die jou sterker maken.
Vervolgens krijg je een paar technieken mee waarmee je het integratie proces kunt versnellen.

Paar voorbeelden uit mijn eigen leven:
Alchemie (maken van natuurgeneesmiddelen) van een sjamaan gedownload
Stand up: De vaardigheden van stand up comedians waardoor ik heel veel humor kan creëren in een zaal. Spreekvaardigheden van de beste sprekers die ik ken: Les Brown en Tony Robbins. Waardoor ik wereldwijd een key note speaker ben en verschillende awards heb gewonnen w.o. NIMA: de beste public speaker.

De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Speciale Sessie alleen voor PREMIUM TICKETS
'Ultimate YOU' Sessie
Op vrijdag 16 november 2018 - van 19.30 tot 21.00 uur
NIEUW! Een Meet & Greet + Extra Bonus Sessie voor PREMIUM Tickets
Stel je eens voor dat je dit geweldige seminar weekend zou kunnen starten met een persoonlijke welkom met dr. Roy Martina & Winston Scholsberg.

Wat houdt een PREMIUM ticket in?
- Het seminar start voor jou op vrijdagavond om 19.00 uur
- Een exclusieve Meet & Greet met dr. Roy Martina & Winston Scholsberg
- Een extra bonus 'Ultimate You' Sessie van 1,5 uur
- Maximaal 125 tickets beschikbaar

Meet & Greet met dr. Roy Martina & Winston Scholsberg
We hebben gemerkt dat persoonlijk contact ervoor zorgt dat je meer open gaat staan om dingen te leren. Best logisch natuurlijk, want persoonlijk contact is namelijk één van de basisbehoeftes van de mens. En om aan deze basisbehoefte tegemoet te komen vinden wij het heel belangrijk dat er voorafgaand aan het seminar al persoonlijk contact tussen de deelnemers en de topsprekers is. Alles wat je gaat leren in dit bijzondere weekend ga je dieper integreren als je voorafgaand aan het seminar persoonlijk contact hebt gehad. 

Je krijgt de mogelijkheid om dr. Roy Martina & Winston Scholsberg persoonlijk de hand te schudden en zelfs even te delen wat jouw grootste frustratie is of waar je graag aan zou willen werken dit weekend. 

Over de 'Ultimate You' Sessie
Direct na de Meet & Greet vindt de 'Ultimate You' Sessie plaats. In deze 'Ultimate You' Sessie gaan we meteen aan de slag om jouw (eerder gedeelde) frustraties, doelen of problemen die je ervaart om jouw unieke stem te laten horen te tackelen. Hierdoor wordt je voorafgaand aan het seminar al in je eigen persoonlijke innerlijke kracht gezet. 

Roy en Winston geven je alvast belangrijke tips en adviezen om het maximale uit dit weekend te halen voor jou. Jouw eigen 'Ultimate You' zal gaan ontwaken tijdens dit seminar, waardoor jouw mogelijkheden onbeperkt zullen zijn.

De meerwaarde van deze avond voor jou:
Waarom is deze extra upgrade, deze extra avond een meerwaarde voor jou? Stel je eens voor dat je dit geweldige seminar weekend zou kunnen starten met opgeheven blokkades, inzichten in je doelen en vanuit jouw eigen persoonlijke innerlijke kracht. Dat jij alvast helemaal klaar bent om jouw 'Ultimate You’ te laten ontwaken. 

Er zijn slecht 100 93 tickets beschikbaar, waardoor dit een unieke intieme bijeenkomst zal zijn. Dit is daarom dan ook een uitgelezen mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemden.Deze extra avond is uitermate geschikt voor mensen die een eigen onderneming hebben of voor de mensen die een grote ambitie hebben om echt ultiem persoonlijk te groeien de komende twaalf maanden. Een kans die je niet mag laten liggen. 
Dr. Roy Martina, holistisch arts, business coach, auteur en wereldkampioen vechtkunsten
Roy heeft duizenden spreekbeurten gegeven w.o. voor groepen tot 3000 man en is uitgeroepen tot beste spreker van NIMA en andere organisaties. Hij heeft vele trainers opgeleid om betere communicatoren te worden. 

Hij had vroeger zelf enorme spreekangst maar door gebruik van speciale trainingen en eigen technieken is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde sprekers van Europa. Zijn gave is dat hij voor elk publiek kan spreken. Van leken, therapeuten, universiteiten, Speakers Academy, bedrijven, spirituele adepten tot en met TV-presentator voor 2 TV-programma’s van FOX. Zijn 86e boek heet Experttips Voor Onstopbaar Succes.

Hij is wereldkampioen in martial arts (karate & kickboksen) en heeft aan meer dan 300 kampioenschappen deelgenomen waarvan alles (op 1 kampioenschap na) gewonnen. Zijn boek Emotioneel Evenwicht werd zelfs een wereldwijde bestseller, niet alleen in Europa, maar ook in China, Rusland en zelfs de Verenigde Staten! 

In de afgelopen 30 jaar mocht hij meer dan 500.000+ mensen over de hele wereld trainen, inspireren en coachen en velen van hen hebben nog steeds elke dag enorme baat bij de N.E.I. of OMEGA opleiding die ze hebben gevolgd bij Dr. Roy Martina. Ook heeft hij diverse atleten gecoacht naar nationale of wereld kampioenschappen in verschillende takken van sport.  
Winston Scholsberg, public speaking architect
Vanaf zijn derde jaar is hij al aan het entertainen. Daar ontdekte hij door goed te kunnen dansen dat mensen bereid waren om er geld voor te betalen. Dat stimuleerde om nog meer te willen dansen, te trommelen en te entertainen. De laatste 25 jaar werd Winston dan ook vooral bekend in Nederland als presentator, acteur en verhalenverteller. Met meer dan 9000 voorstellingen en zijn ervaring om zijn publiek in vervoering te krijgen door zijn passie, is Winston de ideale trainer om professionals te begeleiden bij het optimaliseren van hun communicatieve vaardigheden. Naast de communicatie- en presentatietrainingen die hij verzorgt, is hij tevens actief als coach persoonlijke ontwikkeling. Winston is ook auteur van het boek 50 Experttips voor Wervend Spreken.

Winston Scholsberg is de Public Speaking Architect die de WES methode heeft ontwikkeld en getest met zichtbare resultaten. Met de 7 stappen van beproefde WES methode leer je om je maximaal goed voor te bereiden op het geven van jouw presentatie. Met dit programma leer je in 7 praktische stappen hoe jij de juiste verbinding maakt met jezelf, met jouw verhaal en tenslotte met jouw publiek.

Laat jij je authentieke stem horen?
VOOR WIE IS DIT SEMINAR?
Voor iedereen met grote ambities, zowel zakelijk, financieel als privé.
Iedereen die authentieker wilt zijn en hun waarheid wilt durven uitspreken zonder schroom.
Iedereen die klaar is om een sprong te maken in hun persoonlijke ontwikkeling.
Voor eenieder die ondernemer, coach, therapeut of trainer is.
 • Vanuit je eigen authentieke kracht te spreken 
 •  Je durven presenteren voor groepen
 •  Vanuit je eigen ‘IK’ te manifesteren
 •  Beter je grenzen aangeven
 •  Zichtbaarder durven zijn
 •  Beter je producten kunnen aanprijzen.
Let op, dit is geen public speaking training. Hoewel je de handvatten krijgt om je beter te presenteren is dit geen volledige training hoe je een workshop of lezing moet geven. Deze training is de eerste stap om met kracht jezelf te durven uiten en te laten zien.
Schrijf jezelf echter wel zo snel mogelijk in, want de plekken
zijn beperkt en Dr. Roy Martina’s seminars zijn meestal snel uitverkocht
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Doe je mee? We hebben 3 speciale opties voor je:
optie 1# General ticket
(Slechts 250 161 beschikbaar)
149
Normale prijs GENERAL TICKET € 199,-
vanaf 30 september 2018
 • 1 x Toegangsticket voor
  het 2-daagse Kick-Out Seminar
 • Seminar flowcharts
 • Uitgebreid Seminar manual
 • Toegang tot onze  online learning portal
  (Speciale Membership Gedeelte met extra video's en opdrachten)
 • Toegang tot onze speciale Facebook Community voor ondersteuning en antwoorden op je vragen. 
 • Follow up: 2 x Facebook LIVE waar je persoonlijk vragen kan stellen aan Dr. Roy Martina en Winston Scholsberg.
 • EXTRA BONUS*: een voucher ter waarde van
  € 50,- die je kunt verzilveren voor 1 van de volgende KICK Seminars in 2018/2019! 
Of kies voor een
DUO Ticket en bespaar:
optie 2# VIP ticket
(SLECHTS 225 183 BESCHIKBAAR)
249
Normale prijs VIP € 299,-
vanaf 30 september 2018 
 • 1 x Toegangsticket voor 
  het 2-daagse Kick-Out Seminar
 • Seminar flowcharts
 • Uitgebreid Seminar manual
 • Toegang tot onze online learning portal
  (Speciale Membership Gedeelte met extra video's en opdrachten)
 • Toegang tot onze speciale Facebook Community voor ondersteuning en antwoorden op je vragen. 
 • Follow up: 2 x Facebook LIVE waar je persoonlijk vragen kan stellen aan Dr. Roy Martina en Winston Scholsberg.
 • INCLUSIEF toegang tot de opnames 
  van het Kick-Out Seminar (twv 199,-)
 • Een EXTRA VIP AVOND met Dr. Roy Martina waar hij je gaat inwijden in de geheime technieken die in handen van verkeerde personen desastreuze effecten kunnen hebben. 
 • EXTRA BONUS*: een voucher ter waarde van 
  € 50,- die je kunt verzilveren voor 1 van de volgende KICK Seminars in 2018/2019! 
Of kies voor een
DUO Ticket en bespaar:
Optie 3# PREMIUM ticket
(SLECHTS 100 81 BESCHIKBAAR)
349
Normale prijs PREMIUM € 499,-
vanaf 30 september 2018 

➕PLUS EXTRA: Meet & Greet met
dr. Roy Martina op vrijdag 16 November 
(1,5 uur 'Ultimate YOU' Sessie)
 • 1 x Toegangsticket voor
  het 2-daagse Kick-Out Seminar
 • Seminar flowcharts
 • Uitgebreid Seminar manual
 • Toegang tot onze online learning portal
  (Speciale Membership Gedeelte met extra video's en opdrachten)
 • Toegang Kick-Ass Facebook groep + 2 x Facebook LIVE waar je persoonlijk vragen kan stellen aan Dr. Roy Martina.
 • Follow up: 2 x Facebook LIVE waar je persoonlijk vragen kan stellen aan Dr. Roy Martina en Winston Scholsberg.
 • INCLUSIEF speciale plek op de 
  eerste RIJEN voor het podium.
 • INCLUSIEF toegang tot de opnames
  van het Kick-Out Seminar (twv 199,-)
 • EXTRA ZATERDAG VIP AVOND met Dr. Roy Martina waar hij je gaat inwijden in de geheime technieken die in handen van verkeerde personen desastreuze effecten kunnen hebben. 
 • PLUS EXTRA: Meet & Greet met dr. Roy Martina op vrijdag 16 November 
 • EXTRA BONUS*: een voucher ter waarde van 
  € 50,- die je kunt verzilveren voor 1 van de volgende KICK Seminars in 2018/2019! 
Of kies voor een
DUO Ticket en bespaar:
Stel jezelf nu eens de vraag:
Kan ik het mezelf veroorloven om niet mee te doen met dit unieke 2-daagse seminar?

Nee, wij vinden van niet. Als jij net als vele anderen een leerling bent van het leven, dan ben je het aan jezelf verplicht om aanwezig te zijn bij dit seminar. Iedereen heeft geleerd om te praten, maar authentiek spreken is iets heel anders. Dit leer je niet van je ouders of in de schoolbanken. Hoe jij het ook wendt of keert, jij bent het product, jij moet in je kracht staan, jij moet jezelf kunnen verkopen, voorstellen, presenteren zonder schroom.

Je leert van de twee Topsprekers van Nederland hoe jij een waanzinnige impact kan creëren tijdens een eerste impressie naar anderen toe. Zodat zij jouw naam nooit meer zullen vergeten. 

Trainers: Dr. Roy Martina en Winston Scholsberg 

Voertaal: Nederlands
Mijn 200% Garantie En Belofte Aan Jou!

Ik, Roy Martina, Beloof Je Dat Dit Seminar Een Enorme Impact Op Je Leven Gaat Hebben En Dat Jij Je Opmerkelijk Positief Zult Voelen Na Dit Seminar. Als Jij Je Houdt Aan De Technieken En Inzichten Die Ik Wij Jou Gaan Aanreiken EN Als Je Deze Minstens 3 Maanden Consequent Toepast, Dan Zul Je Echt Alles Uit Dit Seminar Halen. Veel Meer Dan Dat je Hebt Geinvesteerd. Bovendien Kosten De Oefeningen Je Slechts 10 Minuten Per Dag. 

Als Jij Er Dan Absoluut Zeker Van Bent Dat Er Niets Is Veranderd, Krijg Jij 200% Van Je Investering Terug. Ik Geef Je Dit Terug Aan Waarde Als Tegoedbon Die Te Besteden Is Aan Onze Toekomstige Seminars Of Online Programma’s! Dus Zoveel Vertrouwen Heb Ik Dat Jouw Leven Ingrijpend Zal Veranderen, Net Zoals Het KickStart Your Life Seminar En Kick Ass Seminar Al Hebben Gedaan Bij Meer Dan 1200 Deelnemers. Ik Weet Zeker Dat Er Geen Enkele Coach Of Trainer Deze Garantie Durft Te Geven Op Hun Werk! 
Grand Hotel Amrâth Kurhaus 

Indien je van ver komt, is het misschien slim en handig om te overnachten (vrijdag en/of zaterdagnacht). Om zeker te zijn dat er een hotelkamer vrij is, raden wij je aan om dit nu al te reserveren. Dit kan rechtstreeks bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus door hier te klikken. Vermeld er wel bij dat je voor het Kick-Out Seminar komt van dr. Roy Martina. 

Wacht niet te lang met boeken! De inschrijving sluit een week voor het seminar. De vorige keer waren vele deelnemers te laat met aanmelden. 

Een GENERAL ticket geeft toegang tot het seminar en een aantal extra bonussen.

Een VIP ticket geeft toegang tot het speciale VIP programma op zaterdagavond en extra bonussen.

Een PREMIUM Ticket geeft toegang tot de meet & Greet, Extra sessie op vrijdagavond, het speciale VIP programma op zaterdagavond en extra bonussen.

*VOORWAARDEN EXTRA BONUS: de voucher van 50,- Euro is alleen in te leveren tegen een korting op een van de Kick Seminar te weten, Kick-Start, Kick-Ass, Kick-Out of Kick-Off. Deze is ook niet te verzilveren tegen contant geld en/of i.c.m. Super Ticket. Vraag de randvoorwaarden op bij onze support afdeling.
Seminar Programma:

Vrijdag 16 November (PREMIUM ONLY)

18.30 – 19.00 Registratie
19.00 – 19.30 Meet & Greet
19.30 – 21.00 'Ultimate YOU' Sessie met dr. Roy Martina en Winston Scholsberg

 Zaterdag 17 november 2018

08.30 – 10.00 registratie
10.00 – 13.00 seminar
13.00 – 14.30 lunch break
14.30 – 18.00 seminar
18.00 – 20.00 diner break
20.00 – 22.30 VIP Programma Roykov Effect 2.0

Zondag 18 november 2018

08.30 – 10.00 registratie
10.00 – 13.00 seminar
13.00 – 14.30 lunch break
14.30 – 17.30 seminar
Koffie, thee, lunch, reis- verblijf zijn NIET bij de ticket prijs inbegrepen. Je kunt verblijven in het hotel door hier te boeken: 
Locatie: Grand Hotel Amrâth Kurhaus (Den Haag)
Meest gestelde vragen over het Kick-Out Seminar:
Wie kunnen er aan dit event deelnemen?
Speciaal voor iedereen die in 2018 een kwantumsprong in haar/zijn leven wil maken. Neem gerust je partner, vrienden en geliefden mee om samen te groeien en de spirit van succes te delen.
Vanaf welke leeftijd kan ik mijn kinderen meenemen?
Vanuit vorige seminars is gebleken dat het de meeste impact heeft voor kinderen vanaf 12 jaar, maar in ons laatste seminar hadden wij een kind van 8 jaar die prima meeging.
Is het event inclusief eten en drinken?
Reis, verblijf, eten en drinken zijn niet bij de prijs inbegrepen. Klik hier voor de speciale aanbieding van Grand Hotel Amrâth Kurhaus voor verblijf.
Wat is de locatie van het event en kan ik daar blijven overnachten?
Locatie: Grand Hotel Amrâth Kurhaus
Gevers Deynootplein 30, 2586 CK Den Haag

Overnachten kan zeker. Klik hier om een reservering te maken, rechtstreeks bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus. 
Ontvang ik een manual of naslag werk tijdens of na het event?
Ja, om het geleerde goed te kunnen toe passen in de praktijk ontvangt je ook nog een manual, zodat je een naslagwerk hebt om thuis mee aan de slag te gaan.
Waar kan ik terecht met andere vragen?
Heb je nog andere vragen? Mail deze dan naar support@roymartina.com.
Ga jij jouw authentieke stem laten horen?
Meld je dan NU aan voor het KICK-OUT seminar van het jaar!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
© 2018 All rights reserved | Christallin BV, Emancipatie Boulevard 31, New Haven E Zone, Willemstad, Curacao, Netherlands Antilles